Bouwbedrijf in Medemblik

Van ontwerp tot sleutel

Imported LayersCreated with Sketch.
Imported LayersCreated with Sketch.

Bouwbedrijf in Medemblik nodig?

Zoek je een bouwbedrijf in Medemblik omdat je meer ruimte wilt in huis? Wil je een nieuwe aanbouw of erker? Of jouw woning renoveren? Dan zit je bij Aan de Oever goed. Wij voeren grote en kleine bouwprojecten uit, van ontwerp tot sleutel!

Dit kunnen wij voor je doen

Nieuwbouw

Start je binnenkort met een bouwproject? Voor een volledig nieuw huis, een aanbouw of een uitbouw? We zijn breed inzetbaar en je kunt gebruik van ons maken voor de fundering tot de laatste dakpan. Maar we adviseren en begeleiden ook graag. Zo kunnen we adviseren over materialen, duurzaamheid en besparingsmogelijkheden.

Renovatie

Woon je in een oud pand dat wel een opknapper kan gebruiken? Kozijnen vervangen, daken vernieuwen, gevelrenovaties of dakrenovaties; een renovatie is een behoorlijke klus! Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van woningen en panden, vooral als het om wat grotere projecten gaat.

Restauratie

Vooral Medemblik staat vol met monumentale panden. Woon jij in een pittoresk huis dat teruggebracht moet worden naar de oorspronkelijke staat? Of ziet je kantoorpand er nu uit als een matige 4 maar moet het weer een dikke 9 worden? Restaureren is een tijdrovende en specialistische klus waar we ons als aannemer in Medemblik graag voor inzetten.

Verbouw

Zorgeloos jouw woning laten verbouwen door een bouwbedrijf in Medemblik? Een verbouwing wordt vaak gedaan voor het opwaarderen van een woning. Je wilt de indeling van je woning bijvoorbeeld veranderen of beneden gaan slapen in plaats van boven. Voor grote en kleine verbouwingen kun je bij ons terecht.

Bouwbegeleiding

Bij grotere projecten of verbouwingen wil je dat het gewoon goed geregeld wordt. We denken graag mee over praktische zaken en kunnen onderaannemers aansturen zodat je één aanspreekpunt hebt. Eerlijk, transparant en duidelijk.

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk hier wat wij al gedaan hebben als bouwbedrijf in Medemblik.