West-Fries aannemersbedrijf

Van ontwerp tot sleutel

Imported LayersCreated with Sketch.
Imported LayersCreated with Sketch.

Aannemersbedrijf in West-Friesland en omstreken

Aan de Oever Bouw & Industrie opereert als onderaannemer voor het realiseren van diverse projecten. Wij zijn specialist op het gebied van nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw en werken als onderaannemer al enkele jaren samen met diverse hoofdaannemers. Daarnaast kunnen we de volledige bouwbegeleiding van een project op ons nemen. Voor elke discipline hebben wij de juiste vakman in huis

Dit kunnen wij voor je doen

Nieuwbouw

Wij zijn breed georiënteerd en werken aan verschillende nieuwbouwprojecten. We verzorgen alle soorten werk, van fundering tot dak. Ook kunnen we fungeren als hoofdaannemer en de verantwoordelijkheid voor een project volledig op ons nemen.

Renovatie

Op zoek naar een aannemersbedrijf in West-Friesland voor renovatieprojecten? Het na-isoleren van daken zodat het energielabel omhoog kan, het vervangen van alle kozijnen van een appartementencomplex of het herstellen van kantoorpanden; wij zijn vooruitstrevend als het om renovaties gaat en voeren diverse renovatieprojecten uit.

Restauratie

Geen prefab-montagewerk, maar bij restauratie gaat het voornamelijk om specialistische en tijdrovende werkzaamheden. Wij bevinden ons in Medemblik, een oude stad met monumentale panden waar we al bijzondere restauratiewerkzaamheden hebben uitgevoerd.

Verbouw

Het verbouwen van een pand betekent vaak ook verduurzamen, een besparing van de energiekosten en een aangenamer leef- en woongenot. En daar dragen we graag aan bij! Wij voeren verbouwingen uit om woningen, winkels en kantoorpanden aan te passen aan de eisen van nu. Voor klein en groot onderhoud.

Bouwbegeleiding

Wij kunnen de rol van hoofdaannemer op ons nemen en diverse co-bouwers aansturen. Van de initiatieffase tot de oplevering kunnen we projecten begeleiden en samen met andere partijen werken aan een mooi eindresultaat. Laagdrempelig, transparant en met een tikkeltje West-Friese nuchterheid.

Op zoek naar een aannemersbedrijf in West-Friesland?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.